20 Jaar Bazo: demonstratie badminton, infostand en Blacklight badminton op 12/9 (24 augustus 2021)

Programma:
- Doorlopend infostand: 14u-18u
- Demonstratie: 14u tot 15u
- Blacklight badminton: 15u30 - 18u (verplichte inschrijving via dit formulier)

Dress code : wit en/of fluo - indoorsportschoenen die geen strepen nalaten op de sportvloer.

Shuttles en badmintonrackets in bruikleen te verkrijgen.

 

Start to Badminton vanaf 16/9 (16 augustus 2021)

Wil je graag leren badmintonnen? Speel je al en heb je zin om je badmintonplezier te vergroten? Maak op vijf lessen kennis met de basis van techniek en tactiek in badminton, gegarandeerd wordt het nadien nóg plezanter om tegen dat pluimpje te slaan!

Op vijf donderdagen vanaf 16 september wordt jou tussen 20u en 21u een stoomcursus voorgeschoteld. Je krijgt de basisslagen op je bord, gekruid met het hoe en waarom van deze slagen. Bovendien staan vragen op het menu als: waar sta je best op het veld, waarom staan spelers soms naast en soms achter elkaar, welke opslag gebruik je best in welke situatie,…? Stel gerust nog andere vragen, we gaan er graag op in!

Beginnende speler of badmintonner met ervaring? Je kan bijleren, maak er gebruik van!

Inschrijven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tijdens de eerste les op 16 september als er nog vrije plaatsen zouden zijn. Vragen? Zelfde mailadres!

 

Yes, home sweet home! (31 juli 2021)

Na 2 maanden afwezigheid, spelen we terug op ons vertrouwd terrein vanaf dinsdag 3 augustus. Tijdens de zomermaand augustus spelen we enkel op dinsdag en donderdag telkens van 20u tot 22u30. Douchen kan weer, mondmasker aan in de gangen en maximaal 50 mensen in de zaal. Zeker nu we op een nieuwe vloer spelen, willen we nog eens benadrukken: breng je binnensportschoenen proper mee en doe deze binnen aan. Dus ook niet 'even over de parking' met je badmintonschoeisel.

Zo houden we de vloer zo lang mogelijk zo proper mogelijk, allemaal samen!

 

BaZo-trainingen volgend seizoen (21 juni 2021)

BaZo heeft nog plaats voor kinderen tussen 6 en 12 jaar die graag willen badmintonnen. Meld je even aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (naam en geboortedatum), dan houden we een plekje vrij voor jou. Begin september mag je dan 2 keer gratis komen proeven van de trainingen op dinsdag en/of op zondag.  Er zijn ook nog een beperkt aantal plaatsen voor jongeren tussen 12 en 18 jaar. Wacht niet te lang om je aan te melden, dan ben je zeker dat je mag komen proberen!


Badminton: ook voor jou!

 

Bazo speelt terug indoor! (7 juni 2021)

Vanaf 9 juni mogen we binnen sporten, maar aangezien de vloer van de Passant momenteel wordt vernieuwd, wijken we uit naar Sint-Truiden. Let op: zelfde dagen, maar lichtjes anders uren!

- de training van de kinderen 6-12 jaar gaat nog tot einde juni door op dinsdag van 18u-19u15 (Minibad Veerle) of tot 19u30 (Kids Luc) in de Ninasporthal, sportcomplex Lago, Olympialaan, Sint-Truiden.
- jongeren 13-18 jaar mogen op 15, 22 en 29 juni komen badmintonnen op dinsdag van 19u30 (!) tot 20u30. Tijdens dit uur hebben zij voorrang op de volwassenen. Na 20u30 kunnen de jongeren natuurlijk ook nog even blijven tijdens het vrij spel van de volwassenen.
- volwassenen en senioren kunnen in juni vrij komen spelen op dinsdag 19u30-22u in de Ninasporthal. Vanaf juli loopt het vrij spel op dinsdag van 19u tot 22u.
- volwassenen en senioren kunnen in juni en juli vrij komen spelen op donderdag in de Trudohal op de Veemarkt in Sint-Truiden van 20u-22u.