-> (her)START 2 juli 2020 - 20u met ZOMERABONNEMENT / VRJSPEL juli-augustus - € 25 voor niet-leden ( voor leden vervat in lidgeld)           

Dit seizoen kunnen onze competitieploegen volgende wedstrijden spelen:

- Competitie heren 1H 2019-2020: 3de provinciale D
- Competitie heren 2H 2019-2020: 5de provinciale A
- Competitie gemengd 1G 2019-2020: 3de provinciale B
- Competitie gemengd 2G 2019-2020: 4de provinciale A
- Competitie dames 2019-2020: 1ste provinciale A

 

Via deze link een overzicht van alle wedstrijden en standen.

 

Op donderdag 2 juli 2020 herstarten we terug met badmintonnen

Wegens het corana-virus hebben we gedurende meer dan 3 maanden niet meer kunnen badmintonnen. We starten vanaf 2 juli met het zomerabonnement. Van 2 juli kunnen niet-leden zich inschrijven om gedurende 2 zomermaanden te komen badmintonnen; prijs € 25, speelmomenten iedere dinsdag en donderdag telkens van 20u tot 22u30. Voor leden is dit inbegrepen in hun lidgeld.

 

Geen training of vrij spel t.e.m. 3 april 2020

Dag BaZo-leden, voorlopig gaan zowel de trainingen als het vrij spel dus niet meer door. T.e.m. 3 april is de sporthal alvast dicht. We worden op de hoogte gehouden ivm nadien en zullen jullie dat dan ook zsm 'doorspelen' (heb je'm, de woordspeling?).

Maar we blijven positief: de jeugd mag zondag 24 mei alvast vrijhouden, want dan gaat onze jeugdontmoeting dit seizoen hopelijk toch nog door (als corona zich tegen dan wat koest houdt). Save the date!

En voor de rest: blijf niet binnen zitten als je gezond en wel bent. Een ideetje: hou je gezondheid en conditie op peil tijdens de volgende weken: ga lopen, fietsen, werk in de tuin. Misschien helpt deze link je wel: https://www.start-to-run.be/loopschemas/. Zo kan je uitgerust, fit en gezond opnieuw beginnen badmintonnen zo gauw het weer mag.

 

Annulatie BaZo-jeugdontmoeting 15/3/20

Beste BaZo-leden, zoals wel te verwachten mag zondag onze Bazo-jeugdontmoeting niet doorgaan. We zoeken een datum in mei om de kinderen en jeugd dit seizoen toch nog de kans te geven op een leuke ontmoeting. We brengen jullie wel op de hoogte.

Om het positief te houden: geniet van de onverwachte vrije dag en hou het gezond! Misschien is die ouderwetse goede raad van tante Kaat nog niet zo slecht om je weerstand op peil te houden ('rust en regelmaat'): dus lekkere verse groenten en fruit eten, genoeg slapen en stress vermijden, is dat geen goed idee deze dagen?

 

Unieke jeugdontmoeting zo 15 maart '20

Jullie hebben het tijdens de training al gehoord, en je zal het wel nogmaals horen: onze 15de jeugdontmoeting komt eraan op zondag 15 maart 2020 !

In deze ontmoeting met kinderen van andere clubs staat het vele badmintonplezier CENTRAAL. De kinderen worden samen geplaatst volgens hun spelniveau, onafhankelijk van hun leeftijd en geslacht (max. 16 jr op 01/01/2020). Uiteraard zijn ook de Minibadders van hartelijk welkom, vanaf het moment dat ze een pluim een aantal keren naar elkaar kunnen slaan én begrijpen hoe een wedstrijd in elkaar zit. Doordat de spelers in poules volgens niveau zijn ingedeeld, zullen ook minder vaardige spelers fijne wedstrijden kunnen spelen. Spelplezier wordt dus gegarandeerd!

Er kan enkel (9u-+/- 13u30) en/of dubbel (namiddag vanaf 14u tot +/-17u) gespeeld worden. (deelnameprijs € 6 ongeacht discipline, ter plaatse te betalen, uiterlijke inschrijvingsdatum 10 maart '20). Inschrijven doe je door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door je naam en discipline(s) op het blad aan de kast te noteren.

+16-jarigen worden gevraagd om mee te komen helpen bij de wedstrijden van de jongere spelers. Zo kunnen jullie je kennis gebruiken om anderen mee te begeleiden in het badmintonwedstrijden spelen, zoals anderen dat ook voordien voor jullie deden. Waarvoor dank!

IEDERE speler krijgt na de wedstrijden een AANDENKEN. Kleine snacks zijn te verkrijgen in het cafetaria. Meer info vinden jullie hier.

 

Jeugdontmoeting 15032020

 

Jeugdontmoeting februari 2019

Proficiat aan alle deelnemers, wat een inzet!

 

Clubkampioenschap 22 mei 2018


Proficiat aan alle deelnemers!

 

Instuif namiddag 4 januari 2018


Eerst werden er badmintonspelletjes gespeeld om vervolgens vrij te spelen met vriend(inn)en, mama, papa, oma, opa, ...

 

Recreantenontmoeting voor volwassenen 29-10-17


Het jaarlijkse volwassenentornooi ging door op zondag 29/10. We konden ook dit jaar op heel wat enthousiaste deelnemers rekenen!

 

BaZo-jeugdontmoeting 23 april 2017

Voor velen was het 12ste jeugdontmoeting Badminton Zoutleeuw weer een ervaring rijker. Verliezen en winnen gaan in de sport hand in hand, ook hier komen we soms ons zelf eens tegen. Badmintonplezier heeft iedereen gehad. Iedereen kreeg een aandenken voor zijn sportieve prestatie. Bedankt aan allen voor de steun en hulp.

 

Clubkampioenschap 17-05-2016

Er is weer heel wat zweet gevloeid in de Passant tijdens het voorbije clubkampioenschap.

 

Jeugdontmoeting 24-04-2016

Veel wedstrijden garanderen veel badmintonplezier. Iedereen heeft een leuke dag beleefd. De inzet werd beloond met een aandenkingsmedaille en een beker voor de poulewinnaar.

 

"Aspirant-Initiator" Badminton 6 - 20 - 27 februari 2016

Met Ellen, Rens, Margot en Aline

 

Tornooi Herk-de-Stad 08-11-2015

Op zondag 8 november zorgde BaZo voor een aantal stevige matches tijdens de eerste jeugdontmoeting van Schubad-Herk. Iedereen heeft zijn/haar medaille echt verdiend.

 

Welkom op de site van Badminton Zoutleeuw vzw, afgekort BaZo.

Wij zijn een badmintonclub voor iedereen, met als thuisbasis sporthal De Passant te Zoutleeuw.

BaZo werd opgericht in augustus 2001 door Roger Vande Wiele, José Stiers en de huidige voorzitter Johan Milis. Op 9/11/2001 speelden wij ons eerste badmintonwedstrijdjes in De Passant.

Momenteel zijn wij een vzw en uiteraard lid van de federatie Badminton Vlaanderen (lidnr. 20118).

Wil je lid worden of gewoon eens komen proberen? Neem dan een kijkje op deze pagina!

Badminton Zoutleeuw is een badmintonclub met voornamelijk recreatieve spelers, jong en oud, beginners en gevorderden, waar sportiviteit en gezelligheid hoog in het vaandel worden gedragen!

Sedert 1 september 2017 nemen we deel aan de VVBBC competitie (dames, heren en gemengde ploegen)

Een overzicht van de speeluren in de verschillende categorieën vind je hier.

Bij ons vind je 3 groepen spelers:

  • Jeugdspelers (6-18 jaar) worden ingedeeld in groepen volgens hun leeftijd en spelniveau. Ze worden altijd begeleid door ervaren trainers.
  • Volwassenen: iedereen is welkom op het vrij spel (trainingen worden enkel op aanvraag georganiseerd). We huldigen zoveel mogelijk het principe ‘iedereen speelt met iedereen’.
  • Badmintonplus: 55-plussers die graag badmintonnen zijn welkom tijdens hun eigen spelmoment, maar kunnen ook aansluiten bij het vrij spel 's avonds.

Wil je lid worden klik hier, je mag steeds 2 keer gratis proberen.